O tempora! O mores!

Uncategorized1 Comment

Olet täällä:O tempora! O mores!

Tapakouluttaja Helena Valonen kasvattaa kansaa Uutislehti 100:ssa luonnehtien imetystä yksityisasiaksi joka kuuluu perheen piiriin, ei julkiseen tilaan: ”imettäminen ei ole ulkopuolisten nähtäväksi tarkoitettu tapahtuma. Onhan rakastelukin luonnollista, mutta ei sitäkään mennä ravintolaan tekemään, sekin kuuluu yksityisaluelle”. Päätän kasvattaa tapatohtoria ja lähetän hänelle linkin Imetyssunnuntaihinkin linkittämääni galleriaan. Harkitsen myös vaihtoehtoa että voisin hyvätapaisena ihmisenä sulkeutua tulevaisuudessa Huhtivaavin kanssa lentokoneen vessaan kolmeksi ja puoleksi tunniksi imuttelemaan, kolmevuotias nyt tuskin jaksaa niin pitkää sessiota saati että ymmärtäisi äiti, miksi me ollaan vessassa?

Timo Parvelan kirjoittamassa ja Markus Majaluoman kuvittamassa kirjassa Hilma ja Pingviini Hilma kysyy todelliseksi tapatohtoriksi paljastuvalta pingviiniltä jotenkin näin: Eikö minulla sitten ole tapoja? – Onhan sinulla, mutta useimmat niistä ovat aika huonoja.

One thought to “O tempora! O mores!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top