Yleislääkärissä

tissiä perkeleNo Comments

Olet täällä:Yleislääkärissä

Viime viikolla LLL:n tapaamisessa kohtasin omalääkärini rouvan, tai oikeastaan minulle selvisi että jo aiemmin tapaamani melko tuoreen tyttövauvan äiti on, paitsi Tuppukyläläisiä, myös lääkärini vaimo. Perhelääkärimme olikin suhtautunut poikkeuksellisen pitkämielisesti siihen että kaksi- ja puolivuotiaan äiti vaatii johonkin vaivaansa imetyksen kanssa yhteensopivan lääkityksen, hyvähyvähyvä! Tänään ensiviikkoista neuvolakäyntiä edeltävällä pakollisella reseptinhakukierroksella lääkärini yltyi jo haukkumaan synnytyssairaaloiden olematonta imetysohjausta ja laillisuuden rajoilla häilyvää korvikkeiden suosittelua: lue markkinointia.

Värväämme miehen vielä jakamaan lentolehtisiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top