Horoskooppi ja muuta sälää

Uncategorized2 Comments

Olet täällä:Horoskooppi ja muuta sälää

Miksi, mii-iksi pitää tehdä työtä kun muut ovat Linnan pippaloissa tai katselevat Linnan pippaloita, tai pippaloivat paikallisessa suurlähetystössä? Päivän saldo: yksi viimeinkin kunnialla ratkaistu WC odottamassa asiakkaan tuomiota, pitkä pätkä vuodevaate- ja pöytäliinakokonaisuuksien kuvauksia puhtaaksikirjoitettuna (jos en ole tähän päivään mennessä kärsinyt raskauspahoinvoinnista niin tänään se oli lähellä). Sähköpostia niukanlaisesti; onneksi Michelowsky lähettää hauskoja linkkejä.

Toro: Sei pratico e persistente. Possiedi una determinazione da cane e lavori come un condannato. La maggioranza della gente pensa che sei quadrato e testa calda, ma in realtà non sei altro che un maledetto comunista.

Uusmediatoimistossa(kin) leipätyötään tekevältä kirvoittaa naurut Web Economy Bullshit Generator.

2 thoughts to “Horoskooppi ja muuta sälää”

  1. kiitos kommentoista.
    On hienoa saada suomalaisen mielipide Italiasta!

    Mä en vielä osa lukea hyvin suomeksi…pikku hilja!

    …Oletko nähnyt ”l’amore di Marja?”

  2. …hiljaa hyvä tulee!

    Olen nähnyt ”L’amore di Marja”n salesiaanien leffateatterissa Leccessä, minusta se oli hieno. Ihan noin sekaisin en vielä ole, mutta kohtaus jossa Marja meni torille ja rouvat käyttäytyivät niinkuin hän olisi näkymätön, oli hyvin kuvattu ja todenkaltainen. Nauroin kippurassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top