Seimityömaalla

joulu1 Comment

Olet täällä:Seimityömaalla

Meillä on ollut tapana (lue: anopilla on ollut tapana) että Immacolataan mennessä kuusi ja seimi ovat valmiita. Todellisuudessa vain anoppi onnistuu oman sarkansa kanssa. Tyytyväisenä voin kuitenkin todeta että saimme kuusen sisään ja kuosiin eileniltana, ja seimityömaa, vaikka vaiheessa onkin, on pidemmällä kuin yhtenäkään aiempana vuonna…

Sulttaanin neljä joulua sitten ostamassa harvahkossa näreessä on juuret; juhlien välisen ajan se asustelee terassimme varjoisimmassa nurkassa. Viimekeväinen uusi kompostimulta on elähdyttänyt kuusiparkaa silminnähtävästi.

One thought to “Seimityömaalla”

  1. No anopilla on enemmän aikaakin, koska ei ole pientä lasta! Voitko lähettää kuvaa seimen rakentumisen edeistymisestä? Kaikilla meillä on omat joulustressimme! Voimia sinulle!

    Tuo kompostimulta lämmitti sydäntäni! Italiattarelle lämmin hali!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top