Tilastokosmetiikkaa

Uncategorized1 Comment

Olet täällä:Tilastokosmetiikkaa


Olen kirjoittautunut yritysrekisteriin, saanut ALV-numeron sekä liittynyt arkkitehtien ja insinöörien eläkekassaan. Berlusconi voi lisätä vaalipuheeseensa yhden uuden työpaikan, tai, en minä tiedä mihin minut on tätä ennen tilastoitu!

Pikaisen laskutoimituksen mukaan pääsen eläkkeelle jo 70-vuotiaana. Lohdukseni todettakoon ettei eläkkeellä olevista arkkitehdeista ole ennenkään kuultu puhuttavan, ja jos urakehitykseni seuraa kassan julkaisemia käppyröitä, toimisto tulee pyörimään parhaimmillaan siinä viiden-kuudenkympin hujakoilla… mikäs kiire tässä…

30.1.2006 Edelliseen on pakko vielä lisätä: nyt meillä on kaksi yksityisyritystä perheessä, ja me olemme sentään molemmat jäsenkirjallisia kommareita 🙂 Ei helkkari, sanon!

One thought to “Tilastokosmetiikkaa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top