Lauantai-illan alkoholipitoinen posterikevennys

Uncategorized2 Comments

Olet täällä:Lauantai-illan alkoholipitoinen posterikevennys

Camparilla on muitakin kivoja julisteita, mutta valitsin tämän koska se muistuttaa nykyisen kampanjan sloganista: Campari Red Passion. Teeveemainoksissa on sitten ollut taustalla vilahtavia Tamara de Lempickan tauluja, intohimoa omaan jos kohta vastakkaiseenkin sukupuoleen, ja viimeisimmässä tyttö onkin poika ja päinvastoin.

Bitter Camparia voi juoda sellaisenaan tai lantrattuna viimeviikkoiseen jaffaan, appelsiinimehuun, soodaveteen tai proseccoon. Sen voi myös sekoittaa giniin tai giniin ja makeaan punaiseen vermuttiin kolmasosa kutakin, silloin drinkin nimi on Negroni. Sulttaanin tilaama camparigini riemastutti Finnairin stuerttia: viinaa ja viinaa, ei lantrinkia? Näimme valon syttyvän miekosen silmissä.

2 thoughts to “Lauantai-illan alkoholipitoinen posterikevennys”

 1. Täytyy sanoa että Camparin red passion-kampanja on vetoava, ehkä siksi, että ”eyed wide shut”-musiikki osuu aika hyvin tunnelmaan. Ja campari on aika hyvä aperitiivin aines.
  Kippis vaan!
  (Vai pitäsikö sanoa ”Prostata!”, kuten eilisillä synttäreillä 31-vuotta ”vanhalle” miehelle toivotettiin kippistellessä muitten miesten toimesta…)

 2. Ihan ensin, käsityöläisen moraali ei salli latringin kaatamista viinan päälle, sillä sillä tavoin hyvää tavaraa huononnetaan.

  Sitä vastoin latrinkiin saa sekoittaa alkoholia, koska silloin huonoa tavaraa parannetaan.

  Oma suosikkini paukuissa on tummarommi+ kaksipalaa jäätä. Tosin joskus saan silloin kuuman rommin, mutta sen kanssa ei ole koskaan tullut kahta palaa jäätä.

  Sitten calva, sellaisenaan, tai espanjan brandyt on ok. Ranskalaisten juomat ovat yli arvostettuja.

  Vaimoni juo lähinnä, jos paukun ottaa, L-sarjan viskejä, joista minä en juuri piittaa laisinkaan tämän l-sarjan ulkopuolella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top