Logokilpailun satoa

tissiä perkele1 Comment

Olet täällä:Logokilpailun satoa

Hernekeppi linkitti jo, mutta jos joku ei lue Keppiä niin täältäkin pääsee. Lastenhoitohuoneen kansainvälinen symbolihan on tuttipullo, ja vaikka en toivokaan että imettävät sulkeutuisivat johonkin koppiin imettämään, se pullologo nyppii minua silti.

Fiumicinon kentällä on muuten maailman epämukavimmat penkit, niissä on kädensija joka istumapaikan välillä etteivät ihmiset herkiä loikoilemaan, jotenkin vielä sillä korkeudella että imetettävä lyö päänsä siihen kovaan kädensijaan, ja potkii vauhtia toiselta puolelta. Penkin muotoilu ansaitsisi Kansainvälisen Imetyskielteisyyspalkinnon.

One thought to “Logokilpailun satoa”

  1. H-kepin symbolijuttu tuli ja oli hetken ja meni sitten pois, kas kärsimme tietokantaongelmista (hui!), joten linkki on vallan paikallaan.
    Mn, sieltä Heekepistä. Ei jaksa ny linkittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top