Bataattia

lapset2 Comments

Olet täällä:Bataattia

Luulin jo ettei Huhtipoika pitäisi bataatista, mutta ehkä vika onkin lusikassa. Eilissäiltana, saadakseni isoille ruokarauhan, istutin juntturan syöttötuoliin ja muussasin bataatin haarukalla tuolin tarjottimelle. Session lopuksi riisuin ja pesin pojan, pyyhin syöttötuolin ja lattian tuolin alta. Vaikuttaa uusimisen arvoiselta kokeilulta, nyt pohdin ainoastaan miten rationalisoida sessiota. Mahdollisesti villainen aluspaita kannattaisi ottaa alta pois, ja etsiä tuolin alkuperäiset muovitetut toppaukset ettei tarvitsisi jälkeenpäin kaivella bataattia topsipuikolla istuinosan ritilöiden välistä.

Foppapedrettin syöttötuoli on oikeasti näppärä kapistus, siihen mahtuu istumaan aikuinenkin jos on pieniperseistä sorttia. Mahdun minäkin, mutten pääse pois.

2 thoughts to “Bataattia”

  1. Voin vain kuvitella, kuinka bataattia on löytynyt jokapaikasta… =)
    Ja hihittäen mietin, miten ihmeessä itse olet päässyt
    pois tuolista… ;D

  2. Jos tuntuu etta huhtipoika ei perusta lusikasta, bataatinhan voi leikata sormenkokoisiin palasiin, keittaa sopivan pehmeaksi ja antaa sellaisenaan. Palasiin on helpompi tarttua kuin muussattuun, ja ikenet pystyvat hyvin mutustelemaan sen mossoksi suussa! Taalla UK’ssa sormiruoalla aloittamisesta (baby-led weaningista eli BLW:sta) on tulossa oikein villitys 🙂

    Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top