Valaisinsuunnittelua

arkitehtuuri4 Comments

Olet täällä:Valaisinsuunnittelua

Äijät ovat vääntämässä lattaraudasta kattokruunua ruokapöydän ylle. Ensimmäinen luonnos muistuttaa kärrynpyörän vannetta, kehällä kolmessa pisteessä sähkölamppu arkiateriointiin ja kynttilänjalat ympäri koko matkalta tunnelmallisempaan illastamiseen. Työn alla suunnitelma paranee ja täsmentyy: valoa tarvitaan enemmän keskellä, laitetaan yksi lattarauta ympyrän halkaisijaksi. Ruokapöytä on pitkä, ovaali muoto vastaa paremmin tarkoitusta.

Aamuyöllä Automies herää. Mutta… sehän on…

Taidetakojan tekemä rautainen kirkkovene ruokasalin katossa!

4 thoughts to “Valaisinsuunnittelua”

 1. Kirkkovene on ihan vitun jees.

  Mistä mieleeni. Arvatkaapa mikä eläin on vaimoni vaakunassa?

 2. Koska kirkkovene ei ole eläin, veikkaan hämähäkkiä väärinpäin.

  Meillä on vaakuna vielä piirtämättä, mutta joku italialainen käsiele siihen tulee.

 3. Vaimoni vaakunaeläin on sammakko 🙂
  Hauskempi kuin pojan äidillä, jolla on vaakunassaan mies, nuija ja kukkia.
  Sattumalta sattui niin, että kummityttöni vaakunassa on ”halkaistu” lilja, mutta ”kummipojallani” ”katkottu”. Tietysti lilja on aika yleinen kuvio länsimaisessa heraldiikassa, mutta siltikin, tämä sattuma huvittaa minua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top