Multitasking

femakot2 Comments

Olet täällä:Multitasking

Monilla – joskaan ei kaikilla – miehillä on vaikeuksia suorittaa samanaikaisesti useampaa tehtävää, kuten kävellä ja pureskella purukumia. Yksilöiden väliset erot ovat tässäkin suurempia kuin sukupuolten väliset, poikkeusyksilöitä sopii käydä ihastelemassa ravintolassa kyökin puolella.

Multitasking-testin suoritat seuraavasti:
1) Anna miehelle joku yksinkertainen tehtävä: lattian lakaisu, perunan kuoriminen tai imurointi käyvät mainiosti.
2) Puhuttele miestä. Jos hän keskeyttää toimensa joka kerta vastatakseen, ei hänen käyttöjärjestelmänsä tue multitasking-toimintoa.

Tiettävästi useat naiset pystyvät samanaikaisesti juoksemaan, kusemaan ja kutomaan sukkaa, jotkut jopa imettämään lasta kantoliinassa siinä sivussa. Jos samalla laittaa telkkarin tai stereot päälle, on kyseessä vapaa-ajan toimintoja lähenevä kotityö. Syntyvä ajansäästö on huomattava.

2 thoughts to “Multitasking”

  1. Minunkin käyttöjärjestelmästi tuo naisellinen multitasking-ominaisuus puuttuu (esim. case kasvissosekeitto – julkea itselinkitys). Ilmanko kotitöistäkään ei ole tullut harrastusta.

    Kuvitella saattaa varmaankin, kuinka sujuvasti meillä kommunikoidaan esim. tv:n katselun tai aamulehden lukemisen lomassa 😉

  2. Minulta multitasking joskus epäonnistuu, eli kaapelit menevät jotenkin ristiin ja teen asiat päinvastoin. Esim. kerran kahvia keittäessäni ja roskaa roskakoriin laittaessani tein toisin päin: heitin kahvinkeittimeen tarkoitetut vedet roskikseen, ja havahduin, kun olin tiputtamassa roskaa kahvinkeittimen vesisäiliöön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top