Hauskanpitoa

kielenhuolto1 Comment

Olet täällä:Hauskanpitoa

Pitäkää hauskaa suomeksi.

  • Leikkikää kielellä. Anagrammit, Aliakset ym. sanapelit ovat sitä hauskempia, mitä enemmän niitä tekee.
  • Ratkokaa sanaristikoita yhdessä.
  • Tehkää omia sanoja; kirjoittakaa ne muistiin.
  • Vertailkaa kieliä. Miettikää: ”Mitähän tämä olisi suomeksi?”

Olen mahdottoman huono pelaamaan seurapelejä. En tarkkaan osaa sanoa milloin olisin valinnut paikkani sivustaseuraajana, mutta niin kauas taaksepäin kun muistan näen itseni koulun takametsässä pinoamassa kiviä kekoon sillä aikaa kun muut hyppäävät narua. Alias ei näyttänyt ollenkaan pahalta. Mikähän on Pictionaryn nimi suomeksi? Voiko Sanaseppo-ohjelmaa kuunnella podcastina?

Omat sanat ovat hauskoja: Italiatar sanoo olen uninut, minua unittaa.

One thought to “Hauskanpitoa”

  1. Olemme monesti miettineet Aliaksen ja Pictionaryn ostoa mieheni kanssa, en ole koskaan pitänyt niin hauskaa kuin pelatessa näitä pelejä. Mutta satutko tietämään, löytyykö Italiasta näitä pelejä? Olemme tutkineet joitakin iper marketteja, mutta ei ole tullut vastaan. Voihan ne ostaa toisaalta Suomestakin, oppii mieskin suomea 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top