Puun ja kuoren välisen tilan tarkastelua

arki, femakot, pyykki2 Comments

Olet täällä:, femakot, pyykkiPuun ja kuoren välisen tilan tarkastelua

Kun koulun loppumiseen ja pakkomuuttoon summaantuvat armoton helle, sukulaisten vierailut ja nonnan toivoma suhteellisen korkeatasoinen vieraiden kestitseminen, jää työlle, luovalle työlle ja blogaamiselle yllättävän vähän aikaa. Vuosikas dippaa hammasharjansa vessanpöntössä äidin istuessa bideellä kuukuppia huuhtomassa. Olen pohtinut naisen tilaa aiemminkin, mutta todellisuudessa ongelma ei ole spatiaalinen. Ehkä – anoppilaan – nettiyhteys, kun pienempi uinahtaa päiväunille herää isotyttö, äiti laita videot, puhelin, ovipuhelin, leipä on loppu, toisitko raikasta vettä ja lääkkeet?

Helteessä vaippaharsoja on hauska pestä käsin terassilla, ja jopa perheen pienin osallistuu innosta kiljuen rättien huljutteluun.

2 thoughts to “Puun ja kuoren välisen tilan tarkastelua”

  1. Olen kauhulla katsonut säätiedoista ja uutisista teikäläisten hellelukemia. Täällä on siedettävää, eilen illalla jopa ”viileää”, kun sateli.

    Jäitä hattuun!:)

  2. Elamasi on tosiaan ollut kiireista.Meillakin isomman scuola materna on nyt sitten loppu ja molemmille pojille pitaisi olla koko ajan keksimassa jotain tekemista. Isommalle on tapahtunut muutenkin viime aikoina ”isoja juttuja”. Ensimmainen hammas tipahti ja polkupyoralla on opittu ajamaan ilman apupyoria. Koirauintikin alkaa sujua.
    Helletta tosiaan on taalla etelassa pitanyt. Ihan kuin olisi elanyt tulikuuman hiustenkuivaajan alla. Mutta pensa positivo: kiloja karisi kun ei pystynyt syomaan juuri mitaan, hiukset tosiaan kuivuivat hetkessa ja pyykitkin sai pois narulta reilusti alta tunnissa (silittamista ei voinut kuvitellakaan). Kivaa ei ollut se, etta 3-vuotiaamme oli kuumeessa ja vatsataudissa. Tanaan tosiaan on jo siedettavaa ja meidan perhe alkaa pakkaamaan matkalaukkuja suomeen (vaikka lahtoon on viela muutamia viikkoja). Paasevat meidankin pojat tekemaan tavallisia suomalaisia juttuja kuten kavelemaan ruohikolla paljain varpain, syomaan marjoja suoraan mummin marjapensaista, leikkimaan hiekkalaatikolla, kaivelemaan matoja ongelle, saunomaan ja grillaamaan makkaraa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top