Viaggio di speranza; VBAC

äidiksi Italiassa2 Comments

Olet täällä:Viaggio di speranza; VBAC

Gallipolin gynekologien helppoon kirurginveitseen suivaantunut Tuppulan tissiliigan tsekkivahvistus kävi pyöräyttämässä kakkosensa Prahassa alateitse. Onnittelut äidille ja tyttärelle.

2 thoughts to “Viaggio di speranza; VBAC”

  1. Juu, tällä menolla Italiasta käydään ulkomailla sekä siittymässä (keinohedelmöitys)että syntymässä.

  2. Aika jännä juttu toi synnytysasia. Joko täkäläiset etelä-italialaiset rouvat vaativat… ja saavat keisarinleikkauksen tai sitten ehdottomasti halutaan luomusynnytys ilman minkäänlaista kivunlievitystä (siis ilman epiduraalia, sillä mitään muuta kivunlievitystä ei täällä meillä päin ole tarjolla). Omaa kokemusta on 2 pojan verran ja molemmat ovat syntyneet täällä saappaankorossa epiduraalilla anestesialääkärin ja kätilon kanssa rupatellessa…isät kun eivät pääse synnytykseen mukaan kuin vasta loppurutistuksessa. Tosin sekin epiduraali piti maksaa omasta pussista (noin 200euroa per poika) mutta oli se sen arvoista. Vähän kun alkoi tuntumaan siltä, että taas sattuu, niin heti sai lääkettä lisää ihan loppuun asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top