Ihannemies

media3 Comments

Olet täällä:Ihannemies

Ihannemieslistallani on jo vuosia ollut Indiana Jones, fiktiivinen hahmo siis niinkuin ihannemiehen kuuluukin, ja juuri nyt tuntuu siltä että listaa olisi aika päivittää. Uudet suosikkipoikani arkeologi-actionmanin lisäksi ovat Gregory House ja Michael Scofield. Lääkäreistä on riittänyt aihetta ja aiheentynkää useampaan TV-sarjaan; Scofieldin henkilöhahmon fiktiivisyys on ilmeistä kun en minä ikänäni ole mitään noin nättiä nähnyt Linja-autoasemalla Otaniemen bussiin jonottamassa. Oih ja voih ja huokaus, poijaassa on tukevaa todistusaineistoa rotuteoriani pönkäksi.

Nyt vain ihmettelen missä fiktioiden ihannenaiset piileksivät, kun ei tältä istumalta tule mieleeni muita kuin Jessica Alba geenimuunnellun X5-452:n roolissa.

3 thoughts to “Ihannemies”

  1. Ihanne nainen.
    Katharine Hepburn… älykäs, itsenäinen, punatukkainen ja lyönyt John Waynenen tajuttomaksi

  2. Kyllähän noita, kai? Edelleen TV-sarjan naishahmoja miettineenä tulevat silti mieleen vain koomisen neuroottiset, päähenkilölle (miehelle) kehystä luovat tai toivottoman nuoret henkilöhahmot. Jatkan etsintää. Hepburnelle pisteet tyrmäyksestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top