Lamerica

politiikka3 Comments

Olet täällä:Lamerica

Laiton muuttoliike Otrantonsalmen yli on vähentynyt, kiitos sisäpolitiikan. Paluulaivoille alkaa olla tunkua. Anteeksi pessimismi. Aamu alkoi kevyellä smalltalkilla Italian talouden voinnista Italiattaren luokkakaverin isän, rekkakuskina työskentelevän albanialaisen sähköinsinöörin kanssa, eikä työpäivää piristänyt yksikään shekkivihkoa huiskuttava asiakas. Lensuinen olo, ja Huhtipojan synttäritkin voisi jättää väliin ellei tietäisi miten vilpittömän innoissaan pikkumies on kakkukynttilöistä ja aplodeista.

3 thoughts to “Lamerica”

  1. Hei, Katja,
    Mielestäni ansaitset kyllä tuon tunnustuksen. Älä ole turhan vaatimaton, Katja. Sorry, tuohon aiempaan kommenttiin tuli vahingossa sana Arkkienkeli, vaikka piti tietysti olla Arkitehti. Ehkä lapsus johtui siitä, että tyttärenpoikani nimi on Gabriel, ja tyttäreni kanssa kutsumme häntä välillä myös Arkkienkeliksi.
    Paperivuorineuvos Ritvakg

  2. [kiittää ja pokkaa]

    Turha vaatimattomuus sikseen, mietin kuumeisesti kenelle pistäisin prenikan etiäpäin, ja siinä sivussa väänsin tämänpäiväisen vuodatuksen ja erotuomaroin kaurapuuronheiton piirimestaruuskisoja 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top