Uusfasismia

arkkitehtuuri, politiikka3 Comments

Olet täällä:, politiikkaUusfasismia


Uusfasisteiksi itsensä mieltävät huonotapaiset räkänokat ovat käyneet spraymaalilla töhertelemässä kelttiristejä itsensä Ducen kansan toivoille rakennuttaman opinahjon melko tuoreeltaan peruskorjattuun julkisivuun. Tahattoman koomista, ja huvitan itseäni kuvittelemalla miten räkänokat oltaisiin vanhoina hyvinä aikoina teloitettu koulun edessä paraatikentällä, lauantaisulkeisia pitävien balillapukuisten fasistinversojen iloksi ja ylösrakentamiseksi.

3 thoughts to “Uusfasismia”

  1. KAtsoitko torstaina Santoroa? Ei ollut nimittäin lohdullista kuultavaa raportti Veronan tilanteesta. Kuoliaaksi pitkän tukkansa vuoksi hakattu poika tuntuu olevan vain jäävuoren huippu. Natsit tuntuvat hakkaavan porukkaa ihan urakalla, eikä siitä puhuta. Uutisissa saatetaan mainita, että on ollut ”tappelu”.
    On helppo sanoa, että hakkaajat ovat vain pikkurikollisia, joilla ei oikeasti ole mitään tekemistä politiikan kanssa, mutta…huh, huh. Onko sitten jotenkin parempi ajatella, että natsi-ideologian ilmaisemisen sijaan hakkaamiset ovat vain ”una bravata” ?!

  2. Jep, katson Santoron aina kun voin, jos en muusta syystä niin Vauron takia 🙂 Jo ihmettelinkin kuinka ajankohtaisen prenikan sinulta sain.

    Minusta tuntuu että fasistisesti/rasistisesti motivoitua väkivaltaa suvaitaan osaltaan siksi että parlamentaarinen oikeisto on itsekin ratsastanut vaaleissa sloganeilla jotka lähetyvät kovin laitonta kansanryhmää vastaan kiihottamista. Ja että lakia puolustavat metrokytästä karabinieriin ovat usein itsekin vähän militanttiin suoraselkäiseen oikeistolaisuuteen kallellaan, joten on helppo sanoa että pojat ovat poikia.

  3. Paluuviite: F come fascismo «

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top