Laiturilla vilkuttamassa

lapset3 Comments

Olet täällä:Laiturilla vilkuttamassa

Äidin pieni lähti tänään maailmalle, mummun kanssa kesälomalle Suomeen. Lähtöpäivään saakka varma asiasta, sitten tuli hieman suru puseroon, lueteltiin mitä kaikkea kivaa voi mummulassa ja serkun luona tehdä, sovittiin että soitellaan skypellä. Marimekon repussa osoitekirjassa ystävien osoitteet, ja osaahan se, lukee, kirjoittaa ja puhuu kahta kieltä. Oranssi vyö, syksyllä ekalle. Äiti ja veljenjunttura tulevat parin viikon kuluttua perässä, mikäli eivät ikävältään siirrä lippuaan aikaisempaan päivämäärään.

Ei tuo koskaan irtaudu äidistä, sanoivat liinassa kannetusta kaksivuotiaasta ja tissiä lutkuttavasta kolmivuotiaasta. Parempi laittaa ne vastasyntyneenä omaan huoneeseen, kaksikuisina päivähoitoon ja teeskennellä infarktia jos ne sitten nelikymppisinä haluavat jo muuttaa kotoa pois 😉

3 thoughts to “Laiturilla vilkuttamassa”

  1. HEI,

    olen parhaillaan kirjoittamassa artikkelia siitä, miten lasten kanssa voi ottaa videoyhteyksiä ja Minni N. vinkkasi sinun joskus bloganneen aiheesta. (Tämän löysin). En löytänyt blogistasi yhteystietoja joten tavoittelen sinua näin kommenteitse. Saisinko kysellä lisää kokemuksistasi meilitse? T. Tuija, tuija miukumauku tuija piste tv

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top