Trasparenza

politiikka1 Comment

Olet täällä:Trasparenza

Läpinäkyvyys. Luonnostelen loppukäyttäjän suojelemiseksi tarkoitettua tiedonantoa siitä kuka olen ja mitkä ovat kirjoittamiseni motiivit. Lisäksi minun pitäisi mitä pikimmin käydä poliisiasemalla otattamassa sormenjäljet itseltäni ja kakaroiltani ja tiedustelemassa lasketaanko henkilö romaniksi Mussolinin ajan rotulakien perusteella, vai onko etnisen taustan luokittelusta vetämässä uusi päivitetty lakiesite, joka hyödyntää uusinta perinnöllisyystieteen tutkimusta. Se olisi valtava edistysaskel, sinnemminkin kun matriarkaalisen sukuhaaran polveutumisesta eteläpohjalaisesta hevos- ja povausalan yrittäjäsuvusta ei ole muuta kuin suusanallista tietoa.

One thought to “Trasparenza”

  1. Ihmisten rekisteröiminen on kuulemma heidän oman turvallisuutensa takaamista. Tuuduttautukaamme turvallisuuteen, tämä hallitus ei jätä ketään yksin, ei edes leirilapsia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top