Pojat on poikia

lapset5 Comments

Olet täällä:Pojat on poikia

Lehtikirjoituksen mukaan lähes 80% helsinkiläismiehistä on kohdannut väkivaltaa teillä ja turuilla, eikä Huhtipoika ole suomalaiseen leikkipuistojärjestelmään tutustuessaan kaunistanut tilastoa, päinvastoin, nakkaillut turpiin vastaantulevia ikään, kokoon, väriin tai sukupuoleen katsomatta, ja minä perässä erotuomaroimassa, toivoen että joku isompi antaa takaisin, kuten sitten on käynytkin… ja lopulta pojat on erotettu, kun toinen roikkuu tukassa, toinen puree eikä kumpikaan luovuta. Helkutin luupää. Tilanne näyttäisi olevan rauhoittumaan päin, ammatikseen hiekkalaatikkoerotuomarina toiminut lohdutti että yleensä helpottaa kun oppii ilmaisemaan itseään sanallisesti (verbaalisesti alakynteen jääminen onkin yleinen syy vetää vaimoa turpiin), oppii ettei pienempiä saa eikä isompia kannata, ja sen jälkeen ainoa kuljettavissa oleva tie on pasifismi. Se siitä rauhankasvatuksesta.

Italiatar on monin puolin kekseliäs lapsi, mutta tukkanuottasille hän ei ollut keksinyt, olimme siis tottuneita jonkunlaiseen rauhan tilaan ja vilpittömästi yllätyimme kun Huhtipoika ensimmäistä kertaa osoitti kiinnostusta ns. kansanperinteen velvoittamiin poikien huveihin tuuppimalla itseään vuotta vanhempaa ja kokolailla suurempaa Rosabellan ja Karpaattien Karpaasin poikaa Herkulesta. Menoa jatkui koko illan pikku-ukkojen kyräillessä toisiaan ja äristessä kuin urosgorillat.

5 thoughts to “Pojat on poikia”

  1. Meidän pikkuherra täytti juuri kolme ja muistaakseni välillä yksi ja kaksi juuri ennenkuin pääsi puhua porisemaan oli lähes pitelemätön. Kyseessä todennäköisesti siis turhauma itseilmaisun vajavaisuudesta. Tietysti tilannetta hankaloittaa myöskin kaksikielisten hiukan viivästynyt puheen käynnistyminen (meillä yleensä pari kuukautta normaalia jäljessä), joten turpaan tulee vähän pitempään kuin muilla. Onneksi olette lomalla niin ehkä kärsivällisyyttä riittää enemmän 🙂

  2. Meilla kuopuksen kanssa oli samanlaista. Oli r/s- ongemaa ja liikaa kielia…oli nyrkkeilemassa muiden kanssa usein, ja 6- veena laitoin taekwondoon opiskelamaan itsehillintaa;)

    Kylla se siita!

    Hyvaa viikonloppua- me lahdetaan Seinajoelle nyt!

  3. Paluuviite: Tukkapöllyä «

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top