Tasaraitaa

marimekko1 Comment

Olet täällä:Tasaraitaa

Mollamaija on oleskellut Suomessa jo kuukauden ja alkaa sulautua massaan. Kangas muorin rintamamiestalon verannan rättilaatikosta, loppu vanhasta yöpaidasta kului Automiehen bemarin jarrujen ilmaamisessa. Jos on avoautoa tarvis niin tuosta lähtisi, autoon liittyy hauskoja muistoja siltä kesältä, no, syksyltä kun Italiatar syntyi, oli kaunis ilma, ajelimme suvisessa Helsingissä ja naureskelimme niille jotka epäluuloisesti mulkoilivat Ali Babaa, avoautoa ja viimeisellään raskaana olevaa blondia.

One thought to “Tasaraitaa”

  1. Me olemme täällä Herttoniemessä odottaneet soittoasi – puhelinumeroni on 0400467195 – olet lämpimästi tervetullut vaikka koko perheesi kanssa meille! Mieskin tuossa kyselee jatkuvasti, olenko kuullut sinusta mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top