Mokki

Suvisuomi2 Comments

Olet täällä:Mokki

Vietimme ferragoston Mamma Marian avopin teknomökillä, Miekkoselle kiitos taiteen sääntöjen mukaan kirpakankuumaksi lämmitetystä saunasta ja Mamma Marialle pöydän antimista yleensä ja kanttarellicarbonarasta erityisesti.

Palattuamme kotiin Sulttaanille tarjoutui ainutlaatuinen tilaisuus tutustua natiivien viikonlopunviettoon perjantai-iltana puoleltaöin Malmin terveyskeskuspäivystyksessä. Rampa ja kärttyisä puoliso alkaa muistuttaa ihannemiestäni, tosin Vicodinin asemesta hän napsii kansallislääkettä Buranaa, jota mainostetaan melkein joka lyhtytolpassa.

2 thoughts to “Mokki”

  1. Taina Syrjämaan kirja on tässä työpöydälläni odottamassa sinua, jos tulet tänne keskustaan sieltä idästä jossain vaiheessa.Voit myös laittaa viestin, niin panen kirjan postiin ellet ehdi tänne.

    Tervehtymisiä Sulttaanille!

  2. Mekin olemme olleet täydessä uutispimennossa kärkölän sydänmailla mummin mökillä. Pojat kirmailevat innoissaan saappaat väärissä jaloissa etsien käpytikkoja ja punatulkkuja sekä kaivellen maasta onkimatoja. Puglian helteisiin tottunut mieheni lämmittää saunaa päivä toisensa perään ja nauttii kuumista löylyistä sekä kylmästä järvivedestä HK:n sinistä unohtamatta. Ensi viikolla olemme taas kotona helteessä ja saunan sijaa paikkaa aurinkoon parkkeerattu autoni. Mitenköhän onnistuisi oman saunan rakentaminen molfettalaiseen kerrostaloon???

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top