MUNAKOISOPYÖRYKÄT

Ruokatorstai2 Comments

Olet täällä:MUNAKOISOPYÖRYKÄT

Polpettine di melanzana

pari munakoisoa
korppujauhoja

runsaasti parmesanraastetta

3 – 4 kananmunaa

suolaa

mustapippuria
persiljaa

öljyä (paistamiseen)

Leikkaa munakoisot kuutioksi ja kiehauta, kunnes ovat pehmeitä. Valuta. Lisää korppujauhot, parmesanraaste, kananmunat sekä mausteet ja vaivaa käsin tasaiseksi massaksi. Jos massa on liian löysää, lisää korppujauhoja.

Pyöritä massasta pyöryköitä kostutetuin käsin ja paista upporasvassa.

2 thoughts to “MUNAKOISOPYÖRYKÄT”

  1. piti heti testata kun vanhan plokin puolella äkkäsin tämän ohjeen, ja tuli ihan huippumakoisia (ja maistuivat seuraavanakin päivinä kylmiltään)!, siis vaikka taikina ilmeisesti jäi hitusen löysäksi (eli tuli enempi kokkareisia litteähköitä pihvejä kuin pyöryköitä) ja ei uppopaistettu vaan norm. pannulla vaan kuumassa öljykerroksessa paistettiin ja sitten vielä puoleksi tunniksi uuniin. Kiitos siis ohjeesta. Seuraavaksi kokeilulistalle pääsevätkin ne seuraavan postauksesi munakoisokääryleet. Ja jos lisää munakoiso-ohjeita löytyy niin pliis levittele niitä täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top