Terveisiä viikonloppupolkkaajille

arki2 Comments

Olet täällä:Terveisiä viikonloppupolkkaajille

Nythän on niin ettei minusta ole viikonloppupolkkaajaksi, koska viikonloppuna on yleensä vielä kiireisempää kuin viikolla, ja harvoin minkään viihteen ja hauskan yhdessäolon merkeissä, yleensä rästitöitä ja ärräpäitä ja perkeleitä sekä viikkosiivousta. Viime viikonloppuna kuitenkin onnisti, sillä Tuppulan vanhankaupungin heinätorilla ja entisen karmeliittaluostarin luostarinpihalla vietettiin kolmipäiväisiä makufestareita. Tuotteitaan esitteli pari lafkaa maakunnasta sekä vierailevia tähtiä Lukaniasta elikkä Basilicatasta. Maistiaisten lisäksi paikalla oli jonglööri, tulennielijä, puujaloilla kävelevä tyttö jonka perässä Italiatar kipitti kolme päivää, ja sunnuntaiaamun huipennukseksi nukketeatterinäytös, jota menimme seuraamaan Italiattaren kanssa kahdestaan jättäen miehet kotiin valmistamaan sunnuntain lounasta ja katsomaan Teletappeja.

Omantunnon pistoksia siitä miten vähään ovat tyytyväisiä, silloin kun siis ovat tyytyväisiä, ja ihmettelyyn siitä miksi kaikki aika menee ’deadline oli eilen’ -töiden tekoon tai läksyjenteon vahtimiseen kirjoitusvihkon viivapoliisina. Saavat oman kotinukketeatterin sitten kun täyttävät 18, ja totta puhuen Huhtipoika on vielä kovin nuori mihinkään älylliseen hauskanpitoon, sitä kun kiinnostaa vain heittäminen, huitominen ja tavaroiden kiskominen pöydältä. Sekä Youtube.

Matkaan festareilta tarttui:
1 purkki ricotta ’scantea
1 purkki ’ndujaa
1 purkki sitruunamarmeladia
1 purkki kastanjahunajaa
aasisalami
tryffelisalami
valtava limppu, hieman Altamuran leipää muistuttava

2 thoughts to “Terveisiä viikonloppupolkkaajille”

  1. Meilläkin on miljoona käsinukkea ja portaissa sopiva aukko teatterille, joka avautuu täydellisesti sohva-aitioon. Valitettavasti nuket on säilötty varastoon miljoonien muiden lattialta alati löytyneiden leikkimättömien lelujen kanssa. Kummasti perheen miesväen ollessa viikonloppuna sukuloimassa on talo pysynyt siistinä, vielä ehtisi huomen aamuna teatteriakin kokeilemaan ennen täystuhojen kotiutumista.

  2. Paluuviite: Martinpäivä «

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top