Koulureformi

maailmanparannus, politiikka3 Comments

Olet täällä:, politiikkaKoulureformi

Saapasmaassa hälistään koulureformista, ja Molfettan suunnalla on jo kaipailtu kommenttejani… olen hämilläni, sillä kuten tavallista on vaikeaa ellei mahdotonta tietää mitä on tapahtumassa, oppositio vastustaa ja hallituspuolueen ääneksi keskusteluohjelmaan kutsuttu poliitikko ilmoittaa ettei mikään väitteistä ole totta. Äkkiseltään vaikuttaa siltä ettei kyseessä ole reformi, vaan ihan tavallinen leikkaus, vielä vähän juustohöylätyyliin että joka paikasta sentti pois riippumatta siitä onko löysää vai ollaanko jo luussa.

Julkistan tässä oman koulureformiohjelmani: ussanmaikalle kenkää, rahoilla ostetaan vessapaperia.

3 thoughts to “Koulureformi”

  1. Alakoulunopettaja Anna kertoi pysyneensä syksyn kiireisenä kun on pitänyt vastustaa tätä ”reformia”. Minäkin ihmettelin, mitä nyt on tapahtumassa – kerro lisää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top