Omituisuusmeemi

meemit3 Comments

Olet täällä:Omituisuusmeemi

Vastaan rue Menthe kakskakkosen haasteeseen:

Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.”

Totta puhuen olen vastannut tähän aiemminkin, vaikka muistinkin sen vain hämärästi, ja siinä vaiheessa kun löysin vanhat omituisuuteni arkistosta, olin löytäyt jo uutta kummasteltavaa.

1. Kuuntelen lastenlauluja autostereosta silloinkin kun matkustan itsekseni. Puolustuksekseni sanottakoon että meillä on paljon hyvää lastenmusaa, niinkuin ikiaikainen Iso mies ja keijukainen, Paukkumaissi, Ipanapa… Roihuvuorelaisen popparin J. Karjalaisen sanaleikit iskevät myös, ja olenpa laittanut niitäkin mp3-lastenlaulukokoelman jatkoksi. Pate Postimiehen tunnari alkuperäiskielisenä on huippu.

2. Jos minulle jää ylimääräistä aikaa koottuani pyykit narulta, järjestän pyykkipojat niin että samankokoiset ovat vierekkäin.

3. Ostan samoista kirjoista erikielisiä käännöksiä, ja vertailen niitä.

4. Pyrin laatimaan viikon ruokalistan etukäteen, mutta koska unohtelen asioita joko kirjoittaessani tai lukiessani ostoslistaa, käyn kaupassa useamman kerran päivässä, lihakauppa, vihanneskauppa ja leipomo siihen päälle.

5. Syön lihaa; jos sitä ei lasketa, olen kasvissyöjä.

On vaikeaa haastaa viittä, kun monet on haastettu jo useammalta taholta. Haastan Keksin Sarin, Ritvan, Ebrufinin, Calendulan, JL:n. Pahoittelen jos tulee tuplana tai joudutte toistamaan itteenne.

3 thoughts to “Omituisuusmeemi”

  1. Kiitos haasteesta! Otin vastaan ja yritin keksiä omituisia juttuja itsestäni – vaikeampaa kuin olin joskus ajatellut, kun jossain blogissa saman(laisen) meemin näin aiemmin.

    Postimies-Paten tunnari on muuten huippu! Tykkään siitä kyllä suomeksikin… 🙂

  2. Kiitos haasteesta! Yritan toistamiseen löytaa erikoisia/ omituisia tapoja itsestani, mutta niita kai on niin paljon etten enaa edes huomaa?

  3. Kiitos haasteesta, johon olen inäkin joskus muinoin osallisunut. Mutta katsotaan löytyisikö viis uutta omituisuutta.

    Vaikka olenkin täysin järjestysvajavainen ihminen, olen minäkin joskus pyykkipoikia järjestellyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top