Olet täällä:R come regali

Olin tänä jouluna suunnitellut hyvissä ajoin pakolliset lahjat, ja lähdin eilen tarmoa puhkuen köröttelemään riisipussilla kohti provinssipääkaupunkia. Kierrettyäni Piazza Mazzinin neljään kertaan pysäköintipaikan toivossa totesin haasteen olevan mahdoton.  Muutin suunnitelmaa ja köräytin Ipercoopin äärettömän laajalle pysäköintialueelle. Hypermarketista en ostanut ainoatakaan joululahjaa, mutta sentään käsitiski- ja pyykinpesuainetta täyttöpullossa, Italiattaren luokan joulujuhlan panettonet, ehjät sukkahousut, poolopaidan ja aluspaidan.

Tuttaville Milanoon viemme herkkukorin, jonka kokoaminen on varsin helppoa: vien korin leikkelekauppiaalle ja käsken lataamaan sen täyteen juustoja ja leipomotuotteita, viinipullonkin ehkä.

Italiatar on toivonut kirjeessään Joulupukille krokotiilia, joita yllättäen löytyi Tuppulastakin kahta eri mallia. pehmokrokotiili on kolmas neidin kokoelmassa.

Nyt listalta puuttuvat vielä:

  • junaradan tasoristeys tai jokin korvaava vimpele kolmivuotiaalle
  • mollamikko eli miespuolinen kankainen nukke, tai sen korvaava tuote.
  • kirja, jonka saatavuudesta ei ollut takeita edes provinsipääkaupungissa, mutta jota hovihankkijani Tuppulassa odottaa kustantajalta.
  • kolmikuisen neiti-ihmisen lahja, luultavasti vaate koska talo on jo täynnä isoveljen leluja ja kaikki tarpeelliset tahi tarpeettomat lastenhoidolliset hilavitkuttimet on jo hankittu perheeseen esikoisen myötä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top