Olet täällä:, lastentautien sanakirjaV come vomito

Sopivasti juuri päivää pari ennen lähtöä lomille iski perheeseen mahaflunssa, sellainen josta Suomessa sanottaisiin että lukee IDO59 peilikuvana otsassa. Jokainen riittävällä hartaudella saniteettiposliinia kumarrellut tuntee mallin. Lukijoiden onneksi V come Vaticano ja lateraanisopimusten yksityiskohtainen analyysi säästetään paremmalle ajalle.

Italiatar takeni vuoteen pohjalta täpärästi koulun joulujuhlan näytelmään, mikä on hyvä sillä maestra olisi saanut tempaista riveistä uuden solistin. Ja viimeisenä sairastunut perheenjäsen ei ole ehdottoman tärkeä, mitä matkalaukun pakkaamiseen tulee. Hyvältä näyttää, ja äijää voi doupata rankemman kautta kun se ei edes imetä.

Meillä on onneksi makuuvaunu varattuna perheen yksityiseen käyttöön, kanssamatkustajien onneksi meinaan 😀

3 thoughts to “V come vomito”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top