Kuningas Ei

arki, lapset6 Comments

Olet täällä:, lapsetKuningas Ei

Meillähän on talossa uhm- pardon, tahtoikäinen joka tahtoo kaikenlaista, tai siis yleensä ei tahdo ja lyö maihin. Hänen rauhaanpakottamiseensa tarvittaisiin kolme Genovan koulun käynyttä mellakkapoliisia.

Aamulla kaikki sujuu yleensä mukavasti, paitsi kun pitäisi luopua yön läpi vaivalla lämpimäksi pissitystä vaipasta. Housujen vaihtaminen ei ole kivaa, takkia ei laiteta päälle, tarhaan ei lähdetä tai jos lähdetään niin mukaan otetaan kaverit. Turvaistuimeen ei ainakaan istuttaisi, autosta ei haluta pois, tarhan ovesta ei mennä sisään, takkia ei oteta pois eikä äiti saa lähteä. Iltapäivällä tarhasta ei haluta pois, takkia ei laiteta, turvaistuimeen ei ainakaan…

Suunnilleen samanlainen kuvio toistuu kun pitäisi lähteä iltapäivällä viemään siskoa karateen. Käyn suosiolla ruokakaupassa työaikana.

Pojan mielestä Kuningas Ei on tosi hyvä biisi, hän on oivaltanut sen syvimmän ytimen.

6 thoughts to “Kuningas Ei”

  1. Kone ilmoitti, että olin sanonut saman jo aikaisemmin. Jos se on totta – en kyllä muista enkä tunnusta (dementiaa?), niin pahoillani. Yritin muuten opettaa miehelleni tuota sanontaa: Olen pahollani, mutta hänpä sanoikin: Olen paholainen. (Ei nyt sentään!)

  2. Paluuviite: Tahtoikä «
  3. Paluuviite: Oikea käsi «
  4. Paluuviite: Tahtoikä : Arkitehti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top