Olet täällä:EUSEW

Ensi viikolla 9.-13.2.2009 vietetään EU:n uusiutuvan energian viikkoa. Koska aihe on sydäntä lähellä, postaan siitä ensi viikolla lastun pari ja haastan maailmanparannukseen orientoituneet lukijani mukaan talkoisiin.

Henkilökohtaisia haasteita olen lähettämässä ainakin Blogilistan hakemiston luokkiin maailmanparannus, ilmastonmuutos ja arkkitehtuuri.

Linkitän lastuja sitä mukaa kun tieto niistä kantautuu minulle.

***

Päivitys: Blogilistan hakemiston selaaminen oli mielenkiintoista ja työlästä. Mielenkiintoisia blogeja löytyi, ja varmaan uusia linkattavia, kunhan vähän ehdin tutustua. Ilmastonmuutoksessa oli 71 blogia, maailmanparannuksessa 50, arkkitehtuurissa 45, osa pysähtyneitä toissavuoteen, osa salasanasuojattuja tai muuten vaikeasti lähestyttävissä olevia. Valitsin kärjestä päivitysjärjestyksen mukaan, ja ihan kaikkia en haastanut, että jos joku jäi huomiota vaille niin älköön siitä loukkaantuko.

4 thoughts to “EUSEW”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top