Luca oli homo

media, sukupuoliNo Comments

Olet täällä:, sukupuoliLuca oli homo

Sanremon laulufestareilla älämölöä on nostattanut toiseksi tullut laulu, Luca era gay. Kuten nimestäkin selviää, laulu kertoo Lucasta joka oli homo kunnes rakastui naiseen. Laulun sanoja poliittisesti epäkorrektimpia ovat olleet laulajan omat kommentit, jossa hän itse kertoo parantuneensa lyhyen aikaa kestäneestä homoudestaan, ja johdattanut oikealle tielle pari ystävääkin. Hän ei itse ollut homona onnellinen kuten ei laulun Lucakaan, mutta siitä ei toki pitäisi vetää laajoja johtopäätoksiä.

Lucan tarinassa ei sinällään ole mitään ihmeteltävää; joko Luca oli alussa homo väärin perustein, tai sitten hänelle on suotu italialaisen metaforan mukaan lahja kalastella molemmilta rannoilta.

Ensi vuonna festareilla voikin lanseerata viisun Alfredo oli hetero, pahus vaan kun ei rimmaa yhtä hyvin kuin era gay, e adesso sta con lei.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top