Elämää suurempia kysymyksiä verkossa

arkitehtuuri, Blogistan2 Comments

Olet täällä:, BlogistanElämää suurempia kysymyksiä verkossa

Pitäisiköhän maksaa viisitoista taalaa että saa nuo linkkialleviivaukset pois tagipilvestä?

Tänne tullaan välillä aika ihmeellisillä hakusanoilla. Ilokseni huomasin että googlehaulla ”en ole saanut neljään vuoteen piparia” arkitehtiblogi on ihan ykkösenä. Muutamaa riviä alempaa löytyi hymyilyttävää kolinaa panuhuoneesta, joka ajatuksella luettuna pistää miettimään kenelle on antanut ja miksi. Tulisikohan siitä hyvä meemi? Parinmuodostuskäyttäytymistä sivuaa myös Kemppinen matkallaan kohti Dostojevskiä.

Minulla on vielä nuo venäläiset klassikot lukematta, ja joku viisas oli julistanut että ne kääntyvät huonosti italiaksi. Kun alkuperäiskieli on vähän hakusessa (leipää, olutta, vessapaperia, ei, kyllä, kiitos ja näkemiin) niin kai ne pitäisi lukea suomeksi… vai?

2 thoughts to “Elämää suurempia kysymyksiä verkossa”

  1. Nyt vasta noteerasin koko alleviivaukset. Mulla ei Virtaavissa ajatuksissa niitä näy enkä ole mitään maksanut, mutta yhdessä toisessa blogissani näkyy. Täytyy siis olla pohjastakin kiinni.

    Hakujutut on mielenkiintoisia… 🙂 Kuka mitenkin löytää oikeaan tai vähemmän oikeaan osoitteeseen.

  2. Jep. Ei tullut alussa huomattua että CSS-kustomointi on maksullinen lisäherkku, ja laiskana ihmisenä sivupohjan vaihtaminenkin hirvittää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top