Tämä vetosi huumorintajuuni

arki, huumori, lapset2 Comments

Olet täällä:, huumori, lapsetTämä vetosi huumorintajuuni

Koko sarja on hyvä, mutta Kolmen lapsen äiti ylittää kadun oli erityisen lähellä omaa arkikokemusta. Parempi nauraa kuin itkeä.

Juttelin Huhtipojan tarhassa Tuppulaan naidun itäeurooppalaisen äidin kanssa, jolle on siunaantunut kolme aika, öh, sanoisinko lujatahtoista ja määrätietoista lasta.

Hienoja ovat omanikin, mutta kun ne molemmat on varustettu tuollaisella luonteella, niin minulle taisi tulla lapsiluku täyteen. Ai niin, ja sorsapesue tosiaan seuraa emoaan, se on sitä continuum conceptia. Omani olisivat painelleet viidakossa sapelihammastiikerin suuhun alta aikayksikön, ja vielä huudelleet mennessään että joo joo. Mitenkähän tuollainen geeni on ylipäätään säilynyt evoluutiossa?

2 thoughts to “Tämä vetosi huumorintajuuni”

  1. Kiitos hyvästä linkistä, aikamoinen kadunylitys. Enempää en vielä ehtinyt lukea. Enkä kuunnella mitään.

    Linkkaamassasi omassa Taimikasvatus-tekstissäsi menee sahramin linkki vähän hassusti. Oisko blogspotista wordpressiin siirtyminen tehnyt tepposia?

  2. Joo, siinä muutossa se linkki katosi, nyt pitäisi olla korjattu. Laitoin vähän tagejakin, kun bloggerissa ei niitä ollut (tai siis bloggerin tagit muuttuvat wordpressiin siirrettäessä aiheiksi).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top