Tuppulan ornitologiselta havaintoasemalta

arkiNo Comments

Olet täällä:Tuppulan ornitologiselta havaintoasemalta

Aamulla karatekimonoita pyykkinarulle ripustaessani totesin pääskysten palanneen Tuppulaan.

Pitkään jatkuneen kylmän jälkeen ihan oikea kevätpäivä. Vein auton pesulaan, jossa käyttivät ylenpalttisen paljon kojelaudankiillotussprayta. Kuivasin enimmät nenäliinalla, ja siirsin kellon kesäaikaan että Huhtipojalla on edes jotakin toivoa tulla haetuksi ajoissa tarhasta. Rattaat ovat rikki, eikä tämänaamuinen kokeilu pojan taluttamisesta tarhaan ollut rohkaiseva: vielä eilisiltana kaksisuuntainen katu oli yllättäen kokonaan poikki, ja kun päästiin kaupunginmuurin ulkopuolelle, jokainen kadunylitys sujui niin että minä pidin poikaa käsivarresta, poika huusi ja käpertyi kasaan valmiina heittäytymään mahalleen keskelle katua. Tuppulalaisten naisautoilijoiden murskaava enemmistö on käsittämättömän huonotapaista, mitä jalankulkijoiden yleensä ja lapsien kanssa liikkuvien erityisesti huomioimiseen tulee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top