Oikea käsi

arki, uraäitiNo Comments

Olet täällä:, uraäitiOikea käsi

Sulttaani revähdytti jänteen oikeasta olkapäästään nostaessaan yhteistyöhaluista poikaansa auton lattialta takapenkille, itse kuljettajan paikalla istuen. Viikko ilman hiirikättä, deadline painaa päälle, ja arvatkaa vaan onko yrittäjän mahdollista jäädä sairaslomalle.

Olen päässyt puolisoni oikeaksi kädeksi vääntämään joomlaa ja verestämään graafisen alan sekatyöläisenä tutuksi tulleen dreamweaverin perustemppuja. Kyllä se siitä.

Ongelma on siinä että jos teen mieheni työn, en ehdi tehdä omaani, aikataulu kusee ja asiakkaat happanevat. Fysioterapeutin puoleen en uskalla kääntyä koska juuri hänen raksansa on tässä kohtaa hyllytetty, ja jos pyydän perskohtaisiin vaivoihin apua niin se katsotaan vähän niinkuin förskotiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top