Kaalimato kaalissa

Uncategorized, välineurheiluNo Comments

Olet täällä:, välineurheiluKaalimato kaalissa

spitskool

Sen jälkeen kun minulle on valjennut, millaisia elikoita kaalimadot ovat nykyään, on tämä wikimedia commonsin kaali alkanut näyttää suorastaan eroottiselta kuvalta. Aivot ovat ihmisen tärkein sukupuolielin.

Kulkeuduin tässä päivänä eräänä hauskannäköistä banneria klikaten seksivälinemyymälään, aikuisten lelukauppaan tai pornokauppaan niinkuin niitä aikoinaan kutsuttiin. Nostalgisena huomiona mainittakoon että lukiolaisena tieni metroasemalta opinahjolle kulki yhden näyteikkunan ohi, aamulla ja illalla, sateessa ja paisteessa, pakkasessa ja kevätsäässä.

Sanomattakin selvää, ettei Tuppulassa välinekauppoja ole, ja jo kondomiautomaattia apteekin ulkopuolella on paheksuttu kirkollisissa piireissä. Olen siis aika pihalla alan uusista trendeistä, ja ilokseni huomasin että välineistö on muuttunut humoristisen ja leikkisän näköiseksi siihen verrattuna mitä se oli vielä joskus hamalla kahdeksankymmentäluvulla. Penistään huolestuneena kouluviivottimella mittailevia poikalapsia pitäisi maan- ja maailmanlaajuisesti huojentaa tiedolla, että ilmeisesti naisistuvalle asiakaskunnalle markkinoitava välineistö ei ole kookasta, pikemminkin sellaista pieneen iltalaukkuun sujautettavaa, ja ne puolen metrin hevonkullit (joita ei tainnut siinä Torkkelinmäen näyteikkunassa seistä – liekö muisto Amsterdamista?) olisivat enimmäkseen miehisen fantasian tuotetta.

Muistin sitten miten sukupuolivalistimme itseämme ala-asteella lukemalla salaa luokkatoverin vanhempien kirjahyllystä löytynyttä David Reubenin kirjoittamaa Kaikki mitä olet aina halunnut tietää seksistä (mutta et ole koskaan uskaltanut kysyä), valmiina sujauttamaan kirjan paikoilleen jos ovi kävisi. Urakka kesti varmaan useita iltapäiviä, mutta väittäisin lukeneeni kirjan kannesta kanteen. Ehkä kirja oli jätetty lasten ulottuville puolivahingossa, kun eivät kuitenkaan uskaltaisi kysyä isältä ja äidiltä, saati että isä ja äiti olisivat kehdanneet punastelematta vastata, ai että mitkäkö geishakuulat?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top