Pietari

matkailuNo Comments

Olet täällä:Pietari

 

stop

Neljä päivää äidin omaa lomaa. En ole joutanut nettikahvilaan jakamaan kokemustani virtuaaliyhteisön kanssa, mutta sen verran voin kertoa, että nyt on rakkolaastarit molemmissa päkiöissä. Mummu pärjäsi hyvin. Poika pärjäsi hyvin.

Dom Knigillä olisi voinut shopata enemmänkin. Aion kävellä niiden muovipussin kanssa koko kesän, Valtsun kassilla tuskin on siellä päin enää samanlaista statusarvoa kuin muutama vuosikymmen sitten neukkuaikaan.

Kunnianhimoinen, tai siis kunnianhimoton tavoite olisi ennen seuraavaa Pietarinkeikkaa opiskella viisisataa sanaa venäjää ja kaksikymmentä fraasia ilman kielioppipaineita, ei sillä njetponimajulla ihan loputtomiin pärjää vaikka aika hyvin kuitenkin.

*Kuvan lapsilla oli aika kiire ylittää katua, ja jalankulkijallakin on aika ripeä askel.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top