Serafien siivouslaulu

välineurheilu1 Comment

Olet täällä:Serafien siivouslaulu

Murheellinen kohtalo on niillä lauluilla, joita ei rahalla saa, ja joita kukaan ei ole vaivautunut rippaamaan yhteiseksi hyväksi.

Olen kuumeisesti etsinyt Serafien siivouslaulua, jota siis toisin kuin Äänitearkisto väittää ei löydy levyltä Posetiivi. Ep Lastenlauluja Magdaleenan nuottikirjasta meillä on ollut, se on hukkunut eikä levyä ole kirjastossa. Tongin älppärit ja sinkkuhyllyn läpi, löysin kaikkea kummaa Isokynän Sirkuksesta The Worst of Jefferson Airplaneen, vaan en kaipaamaani. Kaiken huipuksi Clas Ohlsonin levysoitin-radio ei tallenna mp3:na usb-tikulle vaikka niin lupaakin, luo vain tyhjän tiedostokansion Audio jonka päivämääräksi laittaa vuoden 1904. Äh.

One thought to “Serafien siivouslaulu”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top