Nollatoleranssia

lapset3 Comments

Olet täällä:Nollatoleranssia

Pahoinpitelyrikoksen tunnusmerkistön täyttyminen ei edellytä, että väkivallasta aiheutuu vammoja tai edes kipua. Siksi tekijällä ei tarvitse olla tahallista satuttamisen tarkoitusta.

Hmm.

Nollatoleranssi on eittämättä sana, joka sopii suomalaiseen suuhun kuin nenä Sulttaanin päähän.

3 thoughts to “Nollatoleranssia”

  1. Mielenkiintosta täsä on vielä se, että suurinta älämölöä imetyksen häiritsevästä aspektista pittää äitit, jotka ei ite imetä, syystä tai toisesta. Ymmärrän toki katkeruuden, jos ite on sattunu epäonnistuun. Sorrun siihen toistuvasti iteki. Mutta entäs jos sitte kuurojen lasten äitit alakaaki vaatimaan, että julukisesti ei sais puhua omille lapsilleen, siitä voi tulla joilleki paha mieli.
    Ja onhan se tunnettu tosiasia, että kyllä tissi saa näkyä, se on tosiasiasa se ite imettäminen, mikä ihimisiä näyttää ärsyttävän. Ja arkitehti on siinä kyllä oikeasa, että ei se ole kenenkään yksittäisen ihimisen vika, vaan yhteiskunnan. Naisen aineellistamisesta miehen seksiobjektiksi täsä kaikesa kait on kyse.

  2. Paluuviite: Maalaisjärkeä «

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top