Propagandaa

Berlusconi, media, politiikka2 Comments

Olet täällä:, media, politiikkaPropagandaa

Sanoivat 14.30 uutisissa että Berluska on tänä iltana Porta a porta -lähetyksessä kehumassa hallituksensa ripeyttä huhtikuisessa Abruzzon maanjäristyksessä kodittomiksi jääneiden uudelleenasuttamisessa.

Katsojalukujen varmistamiseksi kilpailevat keskusteluohjelmat Canale 5:lla ja Rai3:lla on jätetty tänä iltana pois ohjelmistosta.

Minulla on kovalevyllä vielä neljä jaksoa TV-sarjasta Pako. Ettäs tiedätte. Voin mennä myös nukkumaan.

2 thoughts to “Propagandaa”

  1. Hauskaahan tässä on se, että huolellisesta suunnittelusta huolimatta ohjelmaa seurasi sitten n. 13 % katsojakunnasta. Illan katsotuin ohjelma oli vielä minun Italian aikanani saippuasarjoissa esiintyneen ei-niin-arvostetun näyttelijän tähdittämä tv-elokuva, eikä Rete4:on lähettämä ”Dirty Dancing” jäänyt kovin kauaksi Berlusconin katsojaluvuista. Television katsojalukutilastojakin tekevät näemmä Italiassa sitten kommunistit. 😉

  2. Ilmeisesti tylsien keskusteluohjelmien katsojat ovat keskimäärin vasemmalle kallellaan, ja muulle jengille riittää varieteeta toisilla kanavilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top