12 kuvaa: lokakuu

kuvia Tuppulasta, meemit11 Comments

Olet täällä:, meemit12 kuvaa: lokakuu

111009

Kuva on otettu 11.10.2009 klo 13.30.  Valaistus on ehkä pahin mahdollinen: etelästä puhaltaa scirocco-tuuli, taivas on maidonvalkoinen ja pilvisyydestä huolimatta runsas hajavalo vie kaikki varjot ja kontrastit. Duunareita kaivanneille: kuukauden kuvauspäivä sattuu sunnuntaiksi, mutta eivätkö ole saaneet aikaiseksi? Jos säät sallivat, niin katu on kuukaudessa melkein valmis, ja pahimmassa tapauksessa avattu liikenteelle. Punainen Ape kadunmutkassa on parkissa lähes tismalleen samassa paikassa kuin kuukausi sitten.

Muistin virkistämiseksi syyskuun kuva:

11 thoughts to “12 kuvaa: lokakuu”

 1. Onhan siellä tapahtunut enemään kuin uskoisikaan.
  Yriti katsella tarkasi onko otettu samasta pakasta, mutta onhan se.
  Missä duunarit, ovatko siestalla ;))

 2. Tämähän on kuin minun siivoustapani: kaaoksen kautta voittoon!

  Mielenkiintoinen kuva edelleen.

 3. Loppuuko katu tuohon kohtaan, mistä olet kuvan ottanut vai joudutko peruuttamaan työmaan tieltä?

 4. Kun seison kuvauskohdassa, selkäni takana aukeaa pieni piazza. Kuvauskohdan askelmuistikivi on turvassa, aukio on kivetty jo viime vuonna eikä siihen pitäisi tulla ihmeempiä 🙂

  Voihan sitä tietysti ensi kuussa löytää itsensä linssi kiinni kauhakuormaajassa :O

 5. Ai niin, tämä oli tämä hieno kohde! Tosi mielenkiintoinen ja erilainen. Jos on tuulista ja kuumaa, eivät työt oikein edisty. Eikä kaikki työ näy kuvassa.
  Hieno sarja tulossa!!!

 6. Kun katu on valmis, ilmestyyköhän talojen väliin viritetyt pyykkinarut. Siesta-aikaan etelänmaissa kun muuten ei elämää juurikaan näy.

  1. Ei meillä. Pyykki kuivaa talojen kattoterassilla, tai korkeintaan seinänviertä kulkevalla narulla. Taitaa olla napolilaisten keksintöä se kadun yli kulkeva naru, mutta onhan niillä ihan eri asukastiheys kuin meillä, koko Italian huippua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top