Back in black

arkitehtuuri, arkkitehtuuri, muoti4 Comments

Olet täällä:, arkkitehtuuri, muotiBack in black

Talvivaatteita IKEA-kasseista purkaessa olen miettinyt tämän kirjan tilaamista.

Tylsäätylsäätylsää. Seuraavaksi painun Ipercoopiin ja ostan muutaman epävärisen poolon, että kaappiin saadaan muutakin väriä. Valkoisen, harmaan ja beigen. Tai sitten satsaan efektisukkahousuihin. Päävaatekappaleiden väritykseen en kajoa, sillä muuten eräänä päivänä havahdun siihen että puhtaana on vain armeijanvihreät vakosamettihousut ja vanhan ruusun värinen neulepaita, eikä talosta löydy riittävän suurta jätesäkkiä johon yhdistelmän voisi kietoa.

4 thoughts to “Back in black”

  1. Olin pitkààn vihreàn kukertava, mutta tànà syksynà olen mustan harmaa. Mità kertonee mielenliikkeistà.

    Paitsi kaulahuivi on punamustavalkoinen. Enkà edes ole milanisti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top