Naamakirja

media4 Comments

Olet täällä:Naamakirja

Kyllästyin sitten viimeinkin vastaamaan kysymykseen ai et sä oo feisbuukissa?!? Kun ei mulla olisi aikaa yhdellekään ylimääräiselle pseudoaktiviteetille. Mutkun.

4 thoughts to “Naamakirja”

  1. Naamakirjassa on ihan kivaa, eikä sen kanssa kulu ollenkaan yhtä paljon aikaa kuin blogitouhujen 🙂 Joka paikassa pitää nykyään olla, ei sitä koskaan tiedä mistä networkistä saattaa olla ties mitä hyötyä… ehkä…

  2. Krhm… mäkin vastustin pitkään kunnes taivuin. Mutta edelleen mua ärsyttää se touhu, vaikka vilkaisenkin päivittäin ja päivitänkin lähes päivittäin. Rajanveto on niin vaikeaa, ja moni muukin. Ja ois kiva lähetellä ystäville sydämiä ja muuta tyhmää FB-hömppää mutta mua INHOTTAA ajatus antaa sovellukselle lupa urkkia tietojani – ja kaikki hömppä vaatii just sen luvan antamisen. Kaksiteräinen miekkako?

  3. Jostain syystä, lyhyen tuttavuuden perusteella arvioituna, käytän naamakirjaa italiaksi. Sinällään ihan kiva, kun tämä elämä blogistanissa jää väkisinkin italiankielisille tutuille tuntemattomaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top