Krusifiksi

äidiksi Italiassa2 Comments

Olet täällä:Krusifiksi

crocifisso_classe

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on käsitellyt suomalaissyntyisen Italian kansalaisen maan sisäisissä oikeusasteissa tyrmätyn vaatimuksen siitä että krusifiksi poistetaan lastensa luokkahuoneesta. Äiti-immeinen oli vedonnut uskonnonvapauteen, ja EU-tuomioistuin tuomitsikin Italian valtion maksamaan naiselle viisi tonnia korvausta moraalisista kärsimyksistä. Ristiinnaulittu taisi jäädä paikalleen luokkahuoneen seinälle.

Vaikka olisinkin pikkurahan tarpeessa, en tohdi romuttaa myyttiä. Ussanmaikan mukaan Italiattaren harkituista ja pohdituista kysymyksistä huomaa kuinka usko on tärkeässä asemassa perheessämme. Kiitän Korkeampaa myös siitä, että vanhempainillassa oli läsnä Sulttaani, sillä minulla olisi jo pokka pettänyt.

2 thoughts to “Krusifiksi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top