Olet täällä:, kuvia TuppulastaKaasua

kaasua

Olemme odottaneet vanhankaupungin metaaniputken valmistumista kuin kuuta nousevaa, ja nyt kun meillä on viimeinkin putki ja mittarinluukku, niin soitamme putkimiehelle. Putkimiehen sihteeri ottaa yhteyttä kaasulaitokselle H-hetken päivämäärän sopimiseksi. Kaasulaitokselta ilmoitetaan ettei meille vielä ole asennettu nousuputkesta mittarinluukkuun vievää putkenpätkää. Sihteeri soittaa minulle. Minä juhlallisesti vannon että onpas joo. Sihteeri soittaa uudestaan kaasulaitokselle, josta ilmoitetaan…

Tänä aamuna marssimme kaasulaitokselle todistusaineiston kanssa. Todisteiden perusteella meille luvataan jo ehkä ensi viikoksi kaasulaitoksen teknikon tarkastuskäynti, jotta he voivat todentaa mittarinluukun aitouden. Ties vaikka PhotoShopilla tehty.

Ulkona +19, sisällä +15. Nestekaasupulloja vain yksi, sillä eihän sitä tiedä jos tämä vielä iloksi muuttuisi. Entä jos minulle jäisi käyttämätön varapullo, mitä ihmettä sillä tekisin, myisin eBayssa? Sitten ollaan perse kuurassa ettei se ainoa – toivottavasti viimeinen – pullo lopu kesken kaiken. Suihkuun on pelottava mennä.

One thought to “Kaasua”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top