Lonely Planet

matkailu1 Comment

Olet täällä:Lonely Planet

piazzaduomo

Lecce on päässyt Lonely Planetin Best in Travel 2010 -listaukseen ainoana italialaisena kaupunkina maailmanlaajuisessa valikoimassa yhdessä Charlestonin (Etelä-Carolina), Corkin, Cuencan (Ecuador), Istanbulin, Kioton, Sarajevon, Singaporen ja Vancouverin kanssa. Ymmärrettävää toki, ettei listassa ole useampaa kaupunkia yhdestä maasta, ja ymmärrettävää ettei Italiasta ole laitettu itsestäänselvyyksiä kuten Rooma, Venezia tai Firenze.  Hyvä suoritus silti.

Lecceen pääsee junalla Roomasta. Lähin lentokenttä on Brindisi. Arkitehti suosittelee, ja neuvoo samalla vaivalla vierailemaan Otrantossa, Gallipolissa, Specchia-Melpignano-mitä noita onkaan-ssa, sekä illallistamaan ainakin kerran Nardòn vanhassakaupungissa ravintola Modòssa.

One thought to “Lonely Planet”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top