Jälleen pikkuautoilua

auto, mediaNo Comments

Olet täällä:, mediaJälleen pikkuautoilua

Lehtien yleisökommentteja ei kannattaisi ehkä lukea.

Vesivahinko Rautatientorin metroasemalla on kirvoittanut kansan huippuälyt sauhuamaan joukkoliikenteen haavoittuvuudesta, ja jalallanikaan en metroon, tuohon oranssiin huumekauppaan astu (liekö astunutkaan), ja jälleen yksi syy kannattaa yksityisautoilua.

Ihan kiva. Vapaa kansalainen on vapaa ajamaan autollaan minne lystää.

Kun pääkaupunkiseudun miljoona asukasta päättäisivät kaikki yhtä aikaa lähteä pikkuautoilemaan, siitä tulisi mukava suma. Me Tuppulassa olemme jo aika kusessa kolmenkymmenentuhannen pikkuautoilijan kanssa, emmekä tiedä mistä sumaa purkaa: kukaan ei kulkisi julkisilla, koska oma auto on, ja kaikilla perheillä on pakko olla auto, koska julkinen liikenne puuttuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top