Olet täällä:, media, musiikkiJoulukalenteri: 1

Kuvassa Rooman moskeija, jonka suunnittelun lähtökohtana luemma oli se, että minareetin tulee jäädä Pietarinkirkon tornia matalammaksi. Joku roti olla pitää.

Sanasta minareetti tulee mieleen halvapaketti (mutta oliko tiiliskivimäisessä halvapaketissa minareettia?), Camel-paketti, ja tämä laulu:

Pravdalla on vakikommentoijina nelisensataa ns. mokukriittistä, jotka innolla tarttuvat jokaiseen mokukriittiseen artikkeliin. Niitä onkin siroteltu pitkin viikkoa parin päivän välein. Muita artikkeleja tuskin kommentoidaan. Pravda on ehkä hyppäämässä seuraavan suuren vaalivoittajan kelkkaan. Toisaalta seuraavaa suurta vaalivoittajaa on vaikea ennustaa, koska muutkin puolueet voivat persuistaa ohjelmaansa kun nostetta näyttäisi olevan.

Mamu- ja mokukriittisen politiikan käyttäminen vaalitäkynä on vaarallista: se voi antaa niin hyviä tuloksia, että maahanmuutosta johtuvien ongelmien ratkaiseminen muutuu kannattamattomaksi. Kuka tappaisi kultamunia munivan hanhen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top