Työvuorolistaa

arki1 Comment

Olet täällä:Työvuorolistaa

Kun piparien leipominen oli mennyt niinkin kivuttomasti, päätin että ehkä pikkuleipiäkin voi tehdä. Mättävät säkkikaupalla Mulino Biancon keksejä, joissa on happamuudensäätö- ja paakkuuntumisenestoaineita joka lähtöön. Hyvä äiti leipoo. Minullahan oli sentään kymppi köksässä peruskoulun päästötodistuksessa.

Tein murotaikinan, johon lisättiin tummaa sokeria, suklaa- ja saksanpähkinärouhetta. Koko hoito tangoksi leivinpaperiin, ja jääkaappiin jähmettymään.

Vaan seuraavana aamuna olikin työvuorossa Paskamutsi: kaksi ensimmäistä pellillistä kärähti uunissa sillä väillä kun jälkikasvua piti pissattaa, lääkitä ja erotuomaroida. Seuraava erä jätettiin melkein raaoiksi, että keskiarvo olisi hyvä.

One thought to “Työvuorolistaa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top