Uuden vuoden retrospektiivi

Oma napa6 Comments

Olet täällä:Uuden vuoden retrospektiivi

Tässä pitäisi kai pohtia mennyttä vuotta, mutta ulotetaan retrospektiivi nyt koko vuosikymmeneen.

Uusi vuosituhat alkoi ilotulituksilla ja espanjalais-italialais-ecuadorilaisen bilepumpun Salamandran konsertilla Suomenlinnassa. Sulttaanin oli tarkoitus viipyä Suomessa ainakin vuoden, mutta appiukon terveys huononi ja kotiinpaluu aikaistettiin jo helmikuulle. Seurasin perässä huhtikuussa.

Vuonna 2001 menimme naimisiin ja hautasimme appiukon. Remontoimme kotia.

Vuonna 2002 muutimme omaan kotiin ja voin paksusti: Italiatar syntyi syyskuussa.

Vuosi 2003 vierähtää vaippapyykkiä ripustellessa, arvelen.

Kesällä 2004 reissaamme Italiattaren kanssa Pärnussa. Veljen talo on runkovaiheessa, ja myös Sulttaani pääsee lomallaan muurarin appariksi.

Vuonna 2005 matkustamme veljeni häihin. Syksyllä Italiatar aloittaa scuola maternan.

2006 syntyy Huhtipoika. Emme pääse kesällä Suomeen, koska lykkäämme matkaa jouluksi, sitten anopin syöpädiagnoosi muuttaa suunnitelmat.

2007 hautaamme anopin. Silitän koko kesän ystäväperheen B&B:n lakanoita. Huhtipoika lykätään joulukuussa puolipäivähoitoon.

2008 olen työmaaturvallisuuskurssilla ja väsyneempi kuin koskaan. Pääsen muutaman vuoden tauon jälkeen Suomeen. Italiatar aloittaa ekaluokan ja saa silmälasit.

Vuonna 2009 tavoittelemme tasapainoa: saan jatko-opinnäytteen kasaan, vietän kolme päivää Pietarissa ilman kakaroita, kesällä vielä uudestaan Suomeen ja Ruotsiinkin. Huhtipoika aloittaa scuola maternan.

6 thoughts to “Uuden vuoden retrospektiivi”

  1. Mukavalta näyttää kymmenen vuoden perspektiivi, voisin vaikka ottaa mallia jos nyt pääsen tästä lomatunnelmista blogimaailmaan palailemaan. Terkkuja Suomesta!

  2. Hyvä idea, Katja. Mutta en tiedä, saisinko itse aikaan, kun viime aikoina on muisti muutenkin pätkinyt. Täytyypä katsoa, olenko merkinnyt jotakin muistiin. Antoisaa alkanutta vuosikymmentä Sinulle ja läheisillesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top