Lehdistökatsaus

media1 Comment

Olet täällä:Lehdistökatsaus

Meillä on vaihteeksi metriheppu kuumeessa, ja koska itsekin olen puolikunnossa, vierähtävät päivät mediassa rypiessä.

Tony Halmeen sankarillisuudesta tai sankarittomuudesta en tohdi virkkoa sen enempää. On tutuissa ja puolitutuissa kaikenlaista tonyhalmetta, joilla on se ensimmäinen tärkeä naissuhde enemmän tai vähemmän mennyt poskelleen, jotka eivät enää koskaan aio olla pieniä, avuttomia tai kiusattavia, ja joista osa on jo mennyt Korkeimman Omakätisesti, kuten panuhuoneessa kolistiin. Huomionarvoista suomen kielen tuttavallinen suhde itsariin, kaulakiikkuun, naruun vetämiseen, ja eikö Suomi-filmeissäkin aina tyttö mennyt koskeen sen heinälatokohtauksen jälkeen, jättäen neulomansa pienen sukan keskeneräisenä lepäämään rantakoivun alle?

Minä en tiennyt, että Hispaniolan saari on mannerlaattojen saumakohdassa. Enkä muutenkaan tiennyt Haitista Maya Derenin Divine Horsemen:ia ja etnobotaanikko Wade Davis:in The Serpent and the Rainbow’ta enempää. Paitsi että niille on globaalistuvan maailman kortteja jakaessa tullut huono käsi. Ja että sitä kättä on ilmeisesti vaikea muuttaa, niin kuin voi todeta jostakin epädemokraattisesta naapurisaaresta joka on saanut aikaan Karibian tasolla verrattuna hyvän terveydenhuollon, korkean lukutaitoprosentin, sekä kaupan päälle kauppasaarron ja dollarihuorat. Ja että Haitin palmujen alle kärrätään nyt avustusrahoja, vaikkei Suomessakaan vielä kaikilla ole taulu-TV:tä. Nih.

Lisätiedoksi maailman itsemurhalukujen vertailua Wikipediassa, vertailukelpoisuus jääköön lukijan harkintaan.

***

Punainen Risti

Unicef

Kirkon ulkomaanapu

One thought to “Lehdistökatsaus”

  1. Kiitos, asiallisesti sanoit tonyhalmeista. On ollut kiva huomata ainakin feissin boikottisivulla kuinka ihmiset osaavat käyttää tosi mojovasti suomenkieltä, nauruhermot ovat olleet koetuksella, niinkuin Sinunkin blogisi kohdalla ! :))) Kiitos niistä monista kerroista!
    Juu, uusimmat versiot joille repesin totaalisesti olivat ”rekkalesbot” ja ”ämpäriruma Kottarainen” !!!!!
    LOLlolLOL! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top